Mooie feeën. Goedkoop

Gisteren maakten de hele dag mannen bang met prostituees. Zoals, je zult wispelturig zijn op data – We vertrekken naar rivaal. In de magische wereld, waar uitstekende aarlanten met het uiterlijk van Miss Miss en de vaardigheden van Harem wachten op ons voor $ 70. En je verhoogt katten, dames!

Ik luisterde de argumenten van de andere kant, ik heb gestudeerd en verklaar – Ga niet. En op zijn minst de markt van intieme diensten is divers en uitgebreid, niet alles is daar zo eenvoudig. Er zijn een aantal moeilijkheden.

een. Verschijning
Ten eerste, ongeveer 70 dollar , mannen gebogen. Alle Miss World is al lang in de wedstrijdlay-out, of werkte in modelleerbureaus, of gefilmd in een bioscoop, of met succes getrouwd met genereuze papika. Sex Services werken voornamelijk de meest gewone meisjes – Hetzelfde dat door de straten gaat. Als het niveau iets hoger is – Ze werken individuen, maar het is duurder en kan in een belangrijk deel van je salaris doen. En meisjesniveau-films zijn over het algemeen een tag van de verzendkosten. Dus laten we het doen zonder fictie.

2. Gezicht foto’s
Waar komt de mening uit dat de profs er honderd keer beter uitziet dan gewone dames. Kom op. Van andere foto’s kamagra online en photoshop. Niemand zal haar zenuwen en veiligheid riskeren door hun foto’s te plaatsen. Op zijn best maak je een stukje van de vorm zonder een hoofd, in het ergste – Stock Foto Jonge Pamela Anderson. In 99% van de gevallen om de dame te zien, kun je alleen op zijn plaats. Dus deel niet.

3. Distributie en misdaad
Ik begrijp het natuurlijk dat er nog steeds sommigen zijn «Punten», Waar in de hitte en in de koude balken gebroken zijn, maar verdomd, stop je het idee niet dat het een streamingproductie is? Dit is hoogstwaarschijnlijk vrouwen met afhankelijkheden, in een ernstige situatie. Ik zou me schamen om een ​​levend persoon te gebruiken, die, die misschien een paspoort was geselecteerd of op drugs wordt gezet, om nog maar te zwijgen van de veiligheid.

4. Veiligheid
Voor degenen die doof zijn voor de stem van geweten, zijn er ook veiligheidsoverwegingen. Nou, bijvoorbeeld, schaam je niet om een ​​drugsverslaafde thuis te houden, die is geschokt door de mogelijkheid van het komende breken. En je denkt dat ze zich schaamt? Ik schaam me om je appartement te bestuderen voor materiële waarden, of haal verschillende rekeningen uit de portemonnee uit? Ik betwijfel.

5. Fraudeurs
Wat is er te zeggen, fraude in deze markt bloeit weelderige kleur. Geef gewoon het geld uit voor de kaart vóór het bezoek aan het meisje dat je waarschijnlijk niets anders hebt dan https://farmaciadiprima.com/urispas-generico-flavoxate-hcl/ op de zwarte lijst van de telefoon. Dus moet de hele tijd alert zijn.

6. soa
Er is een mening dat de oproepmeisjes altijd worden beschermd en gecontroleerd, na hun gezondheid. Echter, de praktijk blijkt dat het niet. Ik heb zo’n studie gelezen: gemiddeld hebben meisjes 295 geslachtsgemeenschap met verschillende mannen per jaar. Hiervan zijn bijna een derde (88) contacten door verschillende redenen niet beschermd.

7. Schema.
Als we het niet over de cabine hebben, waar iemand de hele tijd een grote verscheidenheid aan frames heeft, dan zult u waarschijnlijk moeten onderhandelen over een vergadering van tevoren wanneer het meisje vrije tijd heeft en geen vraag om te vertrekken «direct», Wanneer je ongeduldig bent. En wat is precies het meisje dat je leuk vond, al vastgelopen of met een andere klant met pensioen ging.

Kortom, alles is niet zo eenvoudig als velen die ik hier probeer te laten zien. Huur een meisje dat je extern zal aanspreken, zal met een licht zijn om je te behandelen en te werken, zal altijd de telefoon nemen als je nodig hebt en zorg voor je gezondheid is niet eenvoudiger dan het vinden van de gebruikelijke minnares. En misschien moeilijker, ondanks alle schijnbare variëteit.

Als alles wat ik zeg niet waar is, waarom doen je dan, mannen, over het algemeen met conventionele vrouwen? Wat hoopt te vinden?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart